Ska du gifta dig?

GRATTIS! Du är nu ett steg närmre att få professionell hjälp och se fantastisk ut på en av dina viktigaste dagar i livet. 

Ska du gifta dig år 2019? Bokningen har nu öppnat!
Tänk på att boka i tid! Jag blir snabbt fullbokad på lördagar under högsäsong maj-okt.
Maila mig info@makeupstockholm.com för att säkra din tid.

Jag älskar att skapa olika makeupstilar, naturlig, glamourös, vintage, sotade ögon, listan kan göras lång. Även om du i vanliga fall inte använder makeup, eller bara lite kommer jag att skapa en look som är indivduellt skapad för dig. Oavsett vilken stil du väljer vill jag skapa en look som känns lätt, fräsch och skön att bära på din bröllopsdag. 

MAKEUP ARTIST FÖR BRÖLLOP

Varför ska man anlita en makeup artist?
Att skapa en hållbar bröllopsmakeup kräver många steg och rätt produkter. Jag är utbildad inom området och har en god översikt av produkterna på marknaden. Då jag arbetar främst med bröllop lägger jag ner mycket tid för att hitta de bästa produkterna. Branschen uppdateras ständigt, och många bra produkter når inte Sverige. Därför köper jag flera av mina produkter när jag är ute och reser för att mina kunder ska få ta del av det senaste.

BRUDMAKEUP PÅ VALFRI PLATS

Jag utför din brudsminkning på den plats det passar dig bäst. Det kan vara hemma hos dig, hos din frisör eller på ditt hotell, du bestämmer vad som passar dig bäst för att få en så avslappnad bröllopsdag som möjligt.
Jag kommer dit du önskar.

artistry makeup stockholm

Vad gör mitt företag unikt?
Jag är specialiserad och mycket erfaren av bröllopsmakeup och mitt företag är baserat på att exklusivt utföra makeuptjänster på den plats kunden önskar. Med lång erfarenhet har jag hunnit testa vilka produkter som fungerar allra bäst på bröllopsdagen. När du kontaktar mig får du förstklassig service och kvalitet.
 

Vad kostar bröllopsmakeup

Min bröllopsmeny finns under TJÄNSTER. Välkommen!
 

ATT GÖRA EN  BRÖLLOPSMAKEUP

Bröllopsmakeup är en av mina favoritstylingar att skapa.
Det är mjukt, romantiskt och tidlöst, men samtidigt glamoröst. Alla ansikten är unika, och jag skräddarsyr en look som passar just dig efter dina önskemål och förutsättningar.

En brudmakeup innehåller primer för din hudtyp, reducering av fina liner och blemmor samt uppljusande av mörka partier, foundationmatch, skräddarsydd ögonmakeup med passande färgskala, highlight & shading tekniker, ifyllnad av ögonbryn, en fräsch soft rouge och bronzing
samt läppfärg.

Vill man ha lösfransar applicerar jag såklart  även det.
Jag rekommenderar alltid lösfransar då det ger ett jätte vackert lyft till makeupen och känns extra lyxigt. 
Med dessa steg är du redo för en av dina största dagar i ditt liv med en flawless makeup med minimalt med touch-ups.
 

VANLIGA FRÅGOR

Finns du på någon salong?
Nej, alla mina tjänster utförs exklusivt på den plats kunden önskar.

Hur lång tid i förväg behöver jag boka?
Under högsäsong blir jag snabbt uppbokad på fredagar och lördagar. Söndagar är också populära. Så jag rekommenderar att skicka en förfrågan så snart du kan för att få önskat datum. Jag öppnar bokningen för bröllopsmakeup 12 månader i förväg. 

Jag gifter mig om några veckor, är du tillgänglig?
Skicka mig ett mail så snart du kan så kikar jag om tid finns. Ibland har jag sista minuten tider lediga. 

Vad är det för skillnad på vanlig festmakeup och brudmakeup?
Jag bokar alltid in 1 tim 30 min för brudsminkning så marginal finns. Makeupen läggs så den ska bli bra på foto och i verligheten, vilket innebär fler steg och ett grundligare jobb görs.  

Är det nödvändigt att boka en makeupartist till mitt bröllop?
Ja, jag ska berätta varför...
BILDER - Oftast bokar man en bröllopsfotograf som ska föreviga dagen. När bröllopsdagen är över finns bara bilderna kvar. Självklart vill man att alla ska vara sitt finaste jag på dessa som är ett minne för livet.
BEKVÄMLIGHET - Att bara kunna luta sig tillbaka, slappna av och bli omhändertagen är guld värt en sådan här dag. 
HÅLLBAR MAKEUP - Att få till en makeup som är hållbar en hel dag/kväll samt se fin ut på bild är inte enkelt. Det krävs att man har god produktkännedom samt kunskap om ljus och bild.

Jag sminkar mig aldrig annars, kommer jag se ut som mig själv?
Självklart! Det är mitt jobb att göra just dig till din bästa version av dig själv. Jag individanpassar alltid makeupen för att du ska känna dig så bekväm som möjligt och känna dig som ditt vackraste jag.

Gör du bröllopsuppsättningar?
Nej, jag hänvisar alltid till frisör för bästa hållbarhet.

Gör man hår eller makeup först?
Får jag önska så gör du håret först. Men självklart går det tvärtom också. 

Har du någon bröllopsportfolio?
Jag får denna fråga då och då och nej jag har inte gjort någon specifik bröllopsportfolio då mina kunskaper syns väl i den portfolio jag har. 

Jag ska gifta mig utomlands, kan jag boka dig till en destination utanför Sverige?
Det går givetvis utmärkt. Kontakta mig för mer information.

Håller brudsminkningen hela kvällen?
Jag jobbar med produkter av hög kvalitet och gör din makeup vattenresistent. Från bas till ögon för att det ska hålla både dag och kväll. Generellt håller makeupen från första fotot till sista dansen. Det enda jag inte kan göra hållbart så länge är läppar så du bör ha något att fylla på läpparna med under dagen/kvällen. Har du en tendens att bli blank så rekommenderar jag även ett transparent puder.

Gör du contouring?
Jag använder mig mer eller mindre av tekniken i alla mina sminkningar. Det handlar om att framhäva ansiktet på bästa möjliga sätt. Contouring förknippar många med mycket smink, men jag vill påpeka att det behöver det absolut inte vara. Med en försiktig countoring ser man det knappt med bara ögat, men på foton lyfter det fram ansiktsdragen på ett väldigt fint sätt.

Är det något jag behöver köpa för att bättra på min makeup?
Det är bra att ha ett läppstift eller glans att fylla på med under kvällen samt ett tranparent puder om du har en tendens att bli blank. Även några tops & servetter kan vara bra att ha tillhands vid eventuella glädjetårar. Det kan även vara bra att ha sminkborttagning för vattenfast makeup till dagen efter.

Vad ska jag ha på läpparna?
Det bästa är att undvika för glansiga produkter då de försvinner snabbt samt helmatta läppstift då de ofta torkar ut läpparna. Jag rekommenderar ett fuktgivande läppstift som håller dina läppar återfuktade hela bröllopsdagen.

Vilka makeupprodukter använder du?
Jag är inte ansluten till något specifikt märke, utan använder en rad olika märken. Jag hittar hela tiden nya favoriter.
Några exempel: Nars, Urban decay, Laura Mercier, Airbase, Makeup forever, MAC, Smashbox, Too Faced, Illamasqua och Inglot.

Jag har mycket känslig hud och vill använda mitt eget smink. Går det bra?
Har du önskemål att jag använder dina produkter går det bra. Jag kan dock inte svara på hur länge dina produkter håller då jag inte vanligtvis arbetar med dem.

Är det något jag ska tänka på innan konsultationen?
Har du bilder på makeup du gillar och skulle vilja ha på din dag, maila dom gärna till mig innan konsultationsdagen tillsammans med övriga önskemål och detaljer. Ju mer info jag vet angående klänning, blommor, smycken, färgteman, desto tydligare bild får jag och desto mer exakt kan jag matcha din bröllopsmakeup. Ha gärna en vit tshirt på dig på konsultationen så får du en bättre känsla för hur makeupen ser ut mot ljusa kläder.

Vad ska jag tänka på inför bröllopsdagen?
Hudvård hudvård hudvård!
Kom ihåg:
Finare hy = finare bröllopsmakeup = du gör din makeup artist gladare = bättre hållbarhet = du ser ännu vackrare ut ännu längre = du kommer älska dina bröllopsbilder ännu mer OCH du behöver inte oroa dig för blemmor och fnasig hud på bröllopsdagen. 
Underbart eller hur!

Jag har fransförlängning sedan innan. Ska jag fylla på dessa eller är det finare med vanliga lösfransar?
Du kan absolut fylla på dem. En fin fransförlängning är jätte fint på bild, och den varar dessutom längre än bara på bröllopsdagen. Om du väljer vanliga lösfransar istället blir det såklart också superfint, men du behöver ta bort dessa när kvällen är slut.

Kan jag ta med en vän på konsultationen?
Självklart går det bra, men efter lång erfarenhet skulle jag rekommendera att vi ses bara du och jag där vi i lugn och ro kan diskutera och provsminka. Du får då tid för dig själv att reflektera och kan sedan visa dina vänner när vi är klara.
Av erfarenhet kan det annars bli massa småsnack om annat och fokus tas då bort från det viktiga. 
 

ORD FRÅN MINA KUNDER


"Johanna, tack snälla för en fantastisk sminkning!! Den höll skratt, tårar, svett, en natts sömn PLUS en frukost dagen efter!! Och sminkningen ser precis lika fin ut nu osm igår. Tack så hemskt mycket för att du gjorde mig så fin!!! 

"Allt blev perfekt och din sminkning var fantastisk och perfekt avvägd. Ditt lugn och sköna stil gjorde mig bekväm också.
Tusen tack!"

"Fina, underbara Johanna, 
Stort tack för att du ville vara vår make-up artist på vår stora dag! Du är så otroligt duktig och vi är väldigt nöjda med resultatet på bilderna."

"Tusen tack Johanna för att du gjorde mig så fin! Sminket höll hela dagen och natten och jag kände mig så vacker! Uppskattar det mycket."

"Jag ville bara återigen tacka för din fantastiska insats på vår stora dag. Sminket, för oss alla, blev så fantastiskt bra och alla var otroligt nöjda med ditt arbete. Mitt smink blev precis det jag hade drömt om och ännu bättre! Det var dessutom så enkelt och lättsamt att ha dig där hela förmiddagen, det kändes riktigt bra när man ändå är så nervös och pirrig. :)"

"Tusen tack för sminkningen i lördags! Jag kände mig så fin! (när nervositeten släppte ;) Dagen blev precis som vi ville ha den! Och jag grät när jag var tvungen att ta av fransarna :)"

"Jag vill bara tacka för underbar makeup som höll genom svett och tårar hela natten  Tack än en gång"

"Vill tacka dig så mycket för att du gjorde mig och min tärna vackra på min bröllopsdag. Jag fick den där glamorösa känslan som jag önskade och makeupen satt superbra under hela kvällen och natten! Jag blev jättenöjd och är glad att jag anlitade just dig."


"Tack så hemskt mycket för igår ! Fick komplimanger hela kvällen och det satt så fint ❤️"

"Tack snälla för din hjälp!
 Alla tyckte att jag var fin. Sminket satt perfekt. Jag var nästan lika snyggt sminkad igår, eftersom jag till slut slocknade av utmattning på hotellet! :)
 Behöver jag sminkhjälp igen hör jag av mig!
Tack och kram"

"Ville bara berätta om sminket som satt heeeeela dagen, trots tårar och ett intensivt dansande fram till morgonen. Fick så mycket komplimanger om sminkningen och jag var så otroligt nöjd. Det var helt klockrent när allt kom på plats, sminket, håret och klänningen. Och min man tyckte även han att sminkningen var fantastisk. Så jag ville bara tacka och hoppas att jag har anledning att anlita dig någon mer gång, och även få chansen att rekommendera dig till andra!!"

"Du är såååå begåvad!!! Har aldrig känt mig så vacker. Nästa gång vi ses blir det på min bröllopsdag då du får göra mig lika fin. Tack!!!"

"Tack för att du satte pricken över i:et på mitt bröllop. Har aldrig känt mig vackrare.”

"Mitt största tack till dig för fantastisk make-up! Jag kände mig så vacker och den höll hela natten."

bröllopsmakeup - stockholm

VAD GÖR MAN PÅ EN KONSULTATION?

Jag rekommenderar alltid att boka brudmakeup med konsultation. Det brukar vara lagom att ha denna 1-2 månader innan bröllopsdagen.

Vi börjar med att du mailar mig önskemål om din bröllopsmakeup och information som kan vara värt att veta för mig som makeup artist. Var sminkningen ska ske, om några fler ska sminkas, kanske tärnor eller bestman. Du har kanske redan hittat fina bilder på makeup som du skulle vilja ha på din dag. Maila gärna dessa till mig innan konsultationsdagen. Jag blir bara glad ju mer inspiration jag får då jag inte känner dig, och inte vet vad du känner dig bekväm i. Det underlättar otroligt för mig, och det blir enklare att matcha exakt vad du är ute efter. Kika gärna på bröllopsinspiration på min blogg.

Vi bokar sedan en tid för bröllopskonsultation vilket innebär att vi träffas några veckor innan bröllopet då vi går igenom dina sminkvanor i vanliga fall och hur du önskar att se ut på din dag. Utefter detta provsminkar jag ett förslag på det vi diskuterat och du känner efter hur detta känns. Då jag har lång erfarenhet av att sminka bröllop brukar jag ha lätt att förstå och läsa av mina kunder, och mitt första förslag brukar pricka väldigt bra. Viktigt att tänka på är att en bröllopskonsultation inte är en festsminkning, utan ett tillfälle att prova ut vad du vill ha på din bröllopsdag. En konsultation brukar vanligtvis ta 1- 1,5 timme. Det bästa är att boka konsultationen under dagtid då du får se makeupen i rätt ljus. Ha gärna en vit topp på dig. 

En konsultation är till för att prova vad som känns bra och för att du ska kunna slappna av på din dag.  Vid detta tillfälle har du möjlighet att ställa eventuella frågor du har och vi kan skissa på en planering för din dag.  

För mig är ett perfekt underlag jätte viktigt och jag lägger mycket tid på detta genom att arbeta i olika steg med bra fuktighetscreme, primer och hållbara foundations som ser så naturliga ut som möjligt på huden.

Jag ser fram emot att bidra med mina kunskaper och göra din bröllopsmakeup precis som du vill ha den. Vill du ha lite inspiration på bröllopsmakeup så kika på min BLOGG

Läs mer om mina tjänster och kontakta mig för vidare information.
 

VIKTIG INFORMATION

För att garantera din bokning betalas en delbetalning, handpenning på 800 kr antingen i min WEBSHOP 
(swishnummer: 1232371474) eller till följande bankgiro: 
165-0241. Vänligen ange ditt för och efternamn i meddelandefältet. När handpenningen är betald är bokningen bindande för båda parter och du kommer att få en bokningsbekräftelse. 

Om delbetalningen inte är mig tillhanda inom 7 dagar kan jag dessvärre inte garantera din bokning. Om du vill kan du såklart betala hela beloppet om du vill ha det klart. Annars betalas återstående belopp senast 30 dagar innan bröllopsdagen. 

Vid resa utomlands och kunden även ska betala biljetter för flyg/tåg bestämmer vi sinsemellan när biljetter ska köpas och kunden betalar då in summa för detta på samma konto som handpenningen.

Skulle du av någon anledning vilja avboka tjänsten gäller följande:
- Innan konsultationsdagen: kostnadsfritt, handpenningen betalas tillbaka till dig. 
- Efter vi haft konsultationen-handpenningen på 800kr betalas inte tillbaka.
- Vid avbokning senare än 20 dagar från bröllopsdatumet - avbokningskostnad 100% av brudmakeupen. 
Observera att konsultation alltid görs på vardagar. 
 

bokning

För att boka din bröllopsmakeup, för prisförfrågningar eller andra förfrågningar använd formuläret nedan eller maila till: info@makeupstockholm.com
Vänligen ange även datum, plats samt vilken tid du/ni behöver vara klara så kan jag ge dig ett så bra första svar som möjligt.
Du har snabbt ett svar i din mailkorg!