Vem är den bästa makeupartisten för ditt bröllop?

Planerar du bröllop? Det är många pusselbitar som ska falla på plats, inte minst att du ska vara ditt snyggaste jag. Din bröllopsdag är en av dina viktigaste och mest minnesvärda dagar i ditt liv. Hitta en duktig makeupartist som du klickar med, som förstår dina önskemål och som du känner dig bekväm och lugn med. En bröllopsdag kan innehålla många stressfulla moment, så mitt tips är att välja en makeupartist du kan känna dig avslappnad med. Personligen så tycker jag att man kan känna av mycket redan i mailkonversationen, men framför allt på  brudkonsultationen som är ett ypperligt tillfälle att känna av personkemin. 

Var nogrann med att leta fram inspirationsbilder på makeup du gillar och visa för din makeupartist. Berätta gärna så mycket detaljer som möjligt om det är något färgtema som man ska ta hänsyn till eller andra viktiga detaljer. Berätta vad du gillar och vad du inte gillar och maila gärna en bild på dig där du kände dig riktigt fin.

Kommentera gärna: