Bröllopstrender 2019

Ska du gifta dig under 2019? Jag har naturligtvis kikat på makeuptrenderna som florerar och här kommer lite bröllopsinspiration. 


Naturlig skönhet präglar 2019 och en fräsch higlightad hy ligger högt även i år. Rosa ögonskugga och en nude läppsfärg kombinerat med ett krämrouge för att få den naturliga "dewy" känslan är helt rätt. Pricken över I:t är ett par naturligt snygga lösfransar. Vill man poppa lite mer kan en starkare läppfärg lyfta looken.
För den brud som vill synas lite extra är metalliska färger inne, och ett försiktigt svep av en silvrig eyeliner är inne i år.

Vad föredrar du? Hur vet man vad som är den rätta stilen för just ditt bröllop? Trender i all ära, de är roliga att kika på, men din makeup ska prägla just din personlighet. Om du i vanliga fall inte använder röda läppar eller har sotade ögon kanske du ska undvika det på din bröllopsdag. Makeupartistens jobb är att göra en makeup som är unik för just dig och som du känner dig som ditt vackraste jag i. 

Om du vill boka din bröllopssminkning hos mig så är första steget att säkra ditt datum. Lördagstiderna försvinner snabbt. Du börjar sedan samla på dig bilder på makeup du gillar och har en känsla av att du skulle vilja ha på din dag. Jag brukar rekommendera att vi har konsultationen 1-2 månader innan bröllopsdagen. Detta för att du ska ska hinna få en överblick av hur allt annat kommer att se ut,  klänning, blommor, färgtema med mera innan vi bestämmer sminket. Bröllopssminkningen ska vara pricken över I:t och smälta ihop med övrig stil.


Har du några frågor, funderingar, tveka inte att KONTAKTA MIG. Jag har jobbat med bröllop i 14 år och har ofta svar på de flesta frågor.
 

Kommentera gärna: