undvik bröllopsmisstagen

Bröllopet är en av de mest fotograferade dagarna i ditt liv. Undvik de största makeupmisstagen.

1. Strunta i konsultationen
Jag vill verkligen poängtera att jag alltid rekommenderar konsultation. Bara för att du tycker en viss makeup är superfin i ett magasin behöver inte betyda att just du känner dig bekväm i den. Här har du möjliget att testa och diskutera fram just din perfekta bröllopslook.

2. Komma oförbredd till konsultationen
Jag är inte är tankeläsare.  Jag brukar alltid be blivande bruden maila mig bilder på makeup som hon gillar. All info jag kan få är jättebra hjälp för mig.  Det kan vara färger på blommor eller andra detaljer som ska matchas. Du kanske har bild på dig i en makeup som du trivdes extra bra i. Berätta för mig så jag får en så bra beskrivning av vad du gillar som möjligt. 

3. Täcka ansiktet med en kaka av foundation
Man kan tro att ju tjockare lager med foundation man lägger på desto bättre blir ansiktet på bild....svar NEJ! Har du problemhy ska det givetvis täckas på de områdena, men ju mer man ser igenom en glödande vacker felfri hy desto vackrare blir närbilderna. 


 

Kommentera gärna: