BRÖLLOPSINSPIRATION

2019 > 01

Planerar du bröllop? Det är många pusselbitar som ska falla på plats, inte minst att du ska vara ditt snyggaste jag. Din bröllopsdag är en av dina viktigaste och mest minnesvärda dagar i ditt liv. Hitta en duktig makeupartist som du klickar med, som förstår dina önskemål och som du känner dig bekväm och lugn med. En bröllopsdag kan innehålla många stressfulla moment, så mitt tips är att välja en makeupartist du kan känna dig avslappnad med. Personligen så tycker jag att man kan känna av mycket redan i mailkonversationen, men framför allt på  brudkonsultationen som är ett ypperligt tillfälle att känna av personkemin. 

Var nogrann med att leta fram inspirationsbilder på makeup du gillar och visa för din makeupartist. Berätta gärna så mycket detaljer som möjligt om det är något färgtema som man ska ta hänsyn till eller andra viktiga detaljer. Berätta vad du gillar och vad du inte gillar och maila gärna en bild på dig där du kände dig riktigt fin.

Läs hela inlägget »


En hållbar naturlig bröllopssminkning är ofta efterfrågat. Hur skapas denna look?

Hudvårdsprodukter
Återfuktade ansiktskräm och ögonkräm. 

Primer
Är A och O för att jämna ut huden och hjälper till att få sminket att sitta och se flawless ut.

Foundation
En vattenresistent produkt som man kan lägga små lager av gör att det blir lätt på huden. 

Puder
En lätt formula som inte ger en pudig känsla är den bästa.

Rouge/highlighter/contouring
Låter som mycket smink men applicerar man det lätt framhäver man ansiktsdragen på ett vackert sätt. 

Ögonskugga
Framhäver färg och form på sina ögon.

Eyeliner och ögonbryn
En försiktigt suddad eyeliner och naturligt formade bryn lyfter ditt ansikte fint. 

Mascara och fransar
Konsultationen är ett perfekt tillfälle att testa individuella fransar som adderar det lilla extra till din look utan att behöva lägga på mer smink.

Läppfärg
Testa olika varianter och se vad du trivs bäst i. Är man inte så van vid läppstift brukar jag rekommendera "Sheer lipstick" som finns hos de flesta märken och är en blandning av läppstift och glans och blir därför väldigt naturligt på läpparna. 


 
Läs hela inlägget »