Bra att veta innan konsultation

Jag rekommenderar alltid att boka brudmakeup med konsultation. Det brukar vara lagom att ha denna 6-8 veckor innan bröllopsdagen. 

Viktigt att tänka på är att en bröllopskonsultation inte är en färdig festsminkning, utan ett tillfälle att prova ut vad du vill ha på din bröllopsdag. 

Vi börjar med att du mailar mig önskemål om din bröllopsmakeup och information som kan vara värt att veta för mig som makeup artist. Var sminkningen ska ske, om några fler ska sminkas, kanske tärnor eller bestman. Du har kanske redan hittat fina bilder på makeup som du skulle vilja ha på din dag. Maila gärna dessa till mig innan konsultationsdagen. Jag blir bara glad ju mer inspiration jag får då jag inte känner dig, och inte vet vad du känner dig bekväm i. Det underlättar otroligt för mig, och det blir enklare att matcha exakt vad du är ute efter. Kika gärna på bröllopsinspiration på min blogg

Vi bokar sedan en tid för bröllopskonsultation vilket innebär att vi träffas några veckor innan bröllopet då vi går igenom dina sminkvanor i vanliga fall och hur du önskar att se ut på din dag. Utefter detta provsminkar jag ett förslag på det vi diskuterat och du känner efter hur detta känns. Då jag har lång erfarenhet av att sminka bröllop brukar jag ha lätt att förstå och läsa av mina kunder, och mitt första förslag brukar pricka väldigt bra. En konsultation brukar vanligtvis ta 1- 1 tim 15 min.
Det bästa är att boka konsultationen under dagtid då du får se makeupen i rätt ljus. 

En konsultation är till för att prova vad som känns bra och för att du ska kunna slappna av på din dag. Vid detta tillfälle har du möjlighet att ställa eventuella frågor du har och vi kan skissa på en planering för din dag. 

Jag ser fram emot att bidra med mina kunskaper och göra din bröllopsmakeup precis som du vill ha den. 
 

Kommentera gärna: